Reparaties bij Autobedrijf Tiggelman

Duurzaam repareren bij Autobedrijf Tiggelman
Alle vestigingen van Autobedrijf Tiggelman zijn gecertificeerd voor natuurlijke mobiliteit door de Stichting Duurzaam Repareren. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt kiezen voor een duurzame oplossing. Dit brengt vaak zelfs geen extra kosten met zich mee. Zo is Autobedrijf Tiggelman een goede keuze voor de milieubewuste consument.

Duurzame banden, producten en onderdelen
Het keurmerk van de Stichting Duurzaam Repareren garandeert een milieuvriendelijke manier van werken met duurzame producten en onderdelen.
Praktische voorbeelden zijn:
• Olie en smeermiddelen die biologisch afbreekbaar zijn
• Onderdelen zoals duurzame banden
• Recycling van uw oude onderdelen

Stichting Duurzaam Repareren
De missie van de Stichting Duurzaam Repareren is het zichtbaar maken van autobedrijven die na een audit door de DEKRA als milieuvriendelijk kunnen worden beschouwd. Het certificaat sluit aan op een toenemende marktbehoefte en wordt ook vanuit de overheid sterk gestimuleerd.

Natuurlijk(e) Mobiliteit
Met het certificaat Natuurlijk(e) Mobiliteit biedt JAMES zowel de particuliere automobilist als de leaserijder de keuzemogelijkheid voor een aantal services die gericht zijn op milieubewuste mobiliteit. De groei van het wegverkeer is belastend voor ons milieu.

Gelukkig kan het milieu dankzij moderne technieken een hoop ellende bespaard blijven.

© 2023 - Autobedrijf Tiggelman