Zoekt u voor uw auto een distributie riem in Almere?

Altijd goed geholpen door Autobedrijf Tiggelman

De distributie riem in de motor is de belangrijkste riem van het motorblok. Deze riem verbindt 2 assen met elkaar die met een grote nauwkeurigheid op elkaar zijn afgesteld. Zelfs een paar millimeter naast het afstelpunt kan al schade in de motor betekenen. Dit houdt in dat deze distributieriem op tijd moet vervangen worden om schade te voorkomen. Aarzel niet contact met ons op te nemen wanneer u professionele automonteurs deze werkzaamheden wilt laten vervullen.

Uw auto in topconditie door de distributie riem in Almere te laten vervangen

Wanneer de distributieriem wordt vervangen moeten ook de loop en spanrollen worden vervangen. Dit is een complete distributieset. Indien de waterpomp wordt aangedreven door de distributie riem moet deze ook worden vervangen. Het is dus zeer belangrijk dat de set op tijd wordt vervangen, de termijn waarop dat bij een distributieset moet gebeuren is bij iedere motor anders dus raadpleeg hiervoor uw service boekje of vraag het ons. Als de distributie riem wel breekt dan komt u voor zeer hoge reparatie kosten te staan, iets wat u kunt voorkomen door het op tijd te laten vervangen.

Neem gerust contact met ons op

Wij staan u graag te woord wanneer u een afspraak wilt maken om uw distributieriem te laten vervangen. Onze garage in Almere is uitstekend ingericht om alle mankementen aan uw auto te verhelpen. Bovendien beschikken onze monteurs over jarenlange ervaring en beschikken wij over het BOVAG keurmerk. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 036 – 5217652 of een e-mail te sturen naar almere@jamesautoservice.nl. Onze openingstijden vindt u op de website, naast ons adres.

© 2023 - Autobedrijf Tiggelman