Onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Tiggelman

Grote Beurt
Bij een grote auto onderhoudsbeurt worden de belangrijke onderdelen van uw auto nauwkeurig gecontroleerd. De onderhoudsspecialisten van Autobedrijf Tiggelman zijn dankzij geavanceerde technische programma’s, apparatuur en opleidingen in staat voor ieder automerk en model het onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. Hierbij maakt Autobedrijf Tiggelman gebruik van producten die voldoen aan alle fabrieksspecificaties.

Waarom een grote beurt voor uw auto?
Wanneer uw auto meer dan 20.000 km op de teller heeft staan is het tijd voor een grote beurt. Zou u deze belangrijke controle overslaan, dan loopt u de kans dat u voor onaangename en dure verrassingen komt te staan op een onhandig moment. Tijdens een groot auto onderhoudsbeurt ondergaat uw voertuig een algehele check-up. Diverse onderdelen in, onder en om de auto en motorkap worden nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

Daarnaast worden de volgende zaken gecontroleerd:
• Accu
• Remmen
• Schokdempers
• Oliepijl

Autobedrijf Tiggelman ontzorgt in groot auto onderhoud. Wij adviseren u graag over het juiste groot onderhoud aan uw auto. Dit is afhankelijk van het merk, type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. Mocht tijdens de onderhoudsbeurt blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden, dan is Autobedrijf Tiggelman u hiermee graag van dienst. Natuurlijk ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave voor de grote beurt.

Gratis APK bij grote beurt
U krijgt bij Autobedrijf Tiggelman bovendien op verzoek een gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt.
Lees meer over de APK-keuring.

U kunt online een afspraak maken voor uw onderhoud of APK Klik hier

© 2023 - Autobedrijf Tiggelman