Auto onderhoud bij Autobedrijf Tiggelman

Goed onderhoud aan uw auto is van groot belang. Met een regelmatige auto onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Autobedrijf Tiggelman biedt professionele en vakkundige service voor auto onderhoud. Wij gaan snel en efficiënt te werk en houden de kosten daardoor minimaal.
U ontvangt vooraf altijd een offerte, zodat u weet waar u aan toe bent.

Complete onderhoudsbeurt voor uw auto
U kunt bij de specialisten van Autobedrijf Tiggelman terecht voor onderhoud aan auto’s van alle merken, typen en bouwjaren. Wanneer u kiest voor een complete onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Tiggelman, kiest u voor totale ontzorging. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Kleine beurt (basisbeurt)
Bij een kleine beurt controleren wij alle vitale functies van uw auto.
Hierbij kunt u denken aan de banden, uitlaat, accu, schokdempers, lampen en remmen. Uiteraard vullen wij de vloeistoffen aan en verversen of vervangen wij de olie en het oliefilter. U kunt vervolgens weer met een gerust hart de weg op.
Plan online een afspraak of vraag een offerte aan.

Grote beurt
De onderhoudsspecialisten van Autobedrijf Tiggelman controleren bij een grote beurt alle belangrijke onderdelen van de auto en de motor. Indien noodzakelijk vervangen wij onderdelen. Op verzoek is een gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt inbegrepen.
Plan online een afspraak of vraag een offerte aan.

Airco-onderhoud
Een goed werkende airco in de auto is wel zo comfortabel. Zo kunt u ondanks het warme zomerweerfris achter het stuur zitten. Een auto met airco heeft echter ook regelmatig onderhoud nodig. De aircoservice van Autobedrijf Tiggelman voorziet in een grondige controle van het complete aircosysteem.
Plan online een afspraak of vraag een offerte aan.

APK
De Algemene Periodieke Keuring, beter bekend als de APK, is een belangrijk en verplicht keuringsmoment voor uw auto. De Autobedrijf Tiggelman-keurmeester beoordeelt uw auto op 3 verplichte aspecten:

• Verkeersveiligheid
• Milieuvriendelijkheid
• Algemene registratie

Plan online een afspraak of vraag een offerte aan.

© 2023 - Autobedrijf Tiggelman