Uw airco laten vullen in Almere?

Autobedrijf Tiggelman is dé specialist in aircoservice!

Als specialist in onderhoud van airconditioning raden wij aan om uw airco eens in de twee jaar te laten controleren. Tijdens de aircoservice van Autobedrijf Tiggelman controleren wij het volledige systeem van uw auto en verrichten we werkzaamheden zoals het eventueel bijvullen van compressor-olie, het preventief toevoegen van fluor contrastvloeistof en het vullen van de airco met door de fabrikant voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel. Lees meer over onze aircoservice of maak direct een afspraak om uw airco te laten vullen bij Autobedrijf Tiggelman in Almere!

Wij bieden een uitgebreide aircoservice

Wanneer er nare luchtjes uit uw aircosysteem komen of deze niet meer zo goed koelt als voorheen wordt het tijd op opnieuw uw airco te laten vullen. Bij onze garage in Almere letten we onder andere op de lage en de hoge druk, de uitstroomtemperatuur en het indien nodig vervangen van het interieurfilter. Bovendien worden alle relevante componenten gecontroleerd en komen er werkzaamheden aan bod zoals:

  • Afpersen van het systeem met droge stikstof
  • Verwijderen van vocht meteen vacuümpomp
  • Controleren van bedrading bedieningselementen
  • Lekdichtheid van het complete systeem controleren
  • Afzonderlijke controlestappen zorgvuldig documenteren

Aircoservice in een goed geëquipeerde werkplaats

Uw airco laten vullen bij onze garage in Almere staat garant voor zeer deskundige aircoservice in onze goed geëquipeerde werkplaats. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur en werken met deskundige, goed opgeleide monteurs. Bovendien kunnen wij de computer van elke auto en camper lezen, zijn we gespecialiseerd in Duitse en Japanse auto’s en brengen veel grote leasemaatschappijen hun auto’s voor onderhoud bij ons. Meer weten over onze diensten of direct een afspraak maken bij onze aircoservice? Bel dan nu met 036-5217652 of stuur een bericht naar almere@jamesautoservice.nl!

© 2023 - Autobedrijf Tiggelman