Versnellingsbak laten spoelen?

Autobedrijf Tiggelman zorgt ervoor dat uw auto weer soepel schakelt!

Heeft u het gevoel dat uw auto (automaat/semi-automaat) niet zo soepel meer schakelt? Of maakt deze juist vreemde geluiden tijdens het schakelen? Dan wordt het tijd om de versnellingsbak van uw auto te laten spoelen. Hierbij spoelen we de versnellingsbak onder druk schoon, waardoor alle oude olie (inclusief het vuil) wordt weggespoeld. Zo ontstaat er een betere smering, met als gevolg dat er minder slijtage optreedt. Wilt u zeker weten of dit voor uw auto ook interessant is? We maken graag even een proefrit met uw voertuig! Maak nu snel en eenvoudig online een afspraak!

Uw versnellingsbak spoelen op milieuvriendelijke wijze

Wanneer wij uw versnellingsbak spoelen, doen we dit op milieuvriendelijke wijze. Als autobedrijf zijn we namelijk gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren. In de praktijk houdt dit bijvoorbeeld in dat we gebruik maken van biologisch afbreekbare olie en smeermiddelen, maar ook duurzame banden leveren en gebruikte onderdelen op een correcte manier verwerken en waar mogelijk recyclen. Zo leveren we diverse services die op milieubewuste mobiliteit zijn gericht.

Een professionele werkplek

Of het nu gaat om het laten spoelen van uw versnellingsbak, het keuren van uw auto of grootschalig onderhoud aan uw voertuig, u wordt altijd op deskundige wijze geholpen. Autobedrijf Tiggelman heeft een goed uitgeruste werkplek met de modernste apparatuur en deskundige (eerste en tweede) monteurs met jarenlange vakkennis en ervaring. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Voor al uw vragen, opmerkingen of suggesties kunt u terecht op 036-5217652 of almere@jamesautoservice.nl!

© 2023 - Autobedrijf Tiggelman